Sabtu, 09 Maret 2013

Lirik Lagu XTAB - HADE GORENG KUBEDOG


XTAB - HADE GORENG KUBEDOGby XTAB.
AWAS ANJ%&G SIA HAJAR KU AINK
SIA HAYANG PANGGIH BIRAT JEUNG AINK
LAMUN SIA NGOMONG DA BOGA BAHASA
LAMUN SIA NIAT NGAHARGAAN NINGALI DIRI AINK
MANEH ULAH JANJI PIKEUN HARE WAE GABLEG BASA
AWAS ANJ%&G SIA GOROK KU AINK
LAMUN SIA HAYANG PANGGIH JEUNG AINK
BISI SIA EMBUNG GABLEG BOGA MASALAH
HADE GORENG SIA AYA BAHASA
LAMUN MANEH BISA SALING NGAHARGAAN JEUNG AINK
AINK OGE NGAHARGAAN KASIA
LAMUN MANEH HAYANG JAMPE TIAINK
NGAN SAUKUR HADE GORENG KUBASA
AWAS ANJ%&G SIA TUAR KU AINK
BISI HAYANG PANGGIH PUNDAK JEUNG AINK
LAIN PELIT BASA TAPI HADE GORENG KUBASA
LAIN NGEKED KU BASA TAPI PAMAPAG PATI
TONK SOK SANGEUNAHNA KABATUR HADE GORENG KU BASA
HADE GORENG OGE MANEH KUDU AYA BAHASA NGOMONG KA AINK
HADE GORENG GABLEG BAHASA BISI SIA AYA NU NGADEK KUBEDOG
TONK SOK SANGEUNAHNA KABATUR MANEH KUDU AYA BASA HEULA KA AINK...2x
HADE GORENG SIA GABLEG BASA...HADE GORENG SIA BOGA BASA...
TONK SOK SANGEUNAHNA KABATUR MANEH KUDU AYA BASA TUAR KU AINK...2x
HADE GORENG AYA BEDOG BISI SIA KADEK KUBEDOG.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar