Kamis, 01 November 2012

Lirik Lagu Knockdown - Modal Kecu!!

knockdown - modal kecu by knockdown YKHC.
MODAL KECU !!!!
modal kecu cangkemu ngrasani ak neng mburi
modal kecu dapurmu mateni ak neng mburi
kowe cen mung cangkeman lambemu pancen olo
yen nek ta roso-roso pengene ndang tak polo
kowe meng cangkeman
wanine kroyokan
dijak ijen ijen
ratau kedaden
cen kw asu tenan pdahal mbiyen kekancan
mergo meri loro ati njur ngejak paten patenan
mbasan ak wes mangkel kangsenan duel tenan
tp kw cangkeman ono wae alesan
kw kq raisin ndilat idumu ndewe
idak idik mencla mencle mung arep ndono ndene
dadi wong sok rumongso mbok ojo dumeh
gene kw ra nduwe konco padune arep nggambleh
konco po musuh
anteng po rusuh
konco po musuh
yoayo nek meh kisruh
modal kecu suuuu!!!!!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar