Kamis, 01 November 2012

Lirik Lagu GENDAR PECEL - Potak pikir!!

#potakpikirr by GENDAR PECEL.
kowe ngrasani aku #potakpikirr
nganti suwek cocotmu #potakpikirr
ngelek-ngelek aku #potakpikirr
ning ngarepe koncomu #potakpikirr
AS*****
rasan-rasan ning mburiku
nek kowe wani ning ngarepku
ora usah utha uthu
timbang tak sigar cocotmu!!

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar